Hvem er jeg?

Mit navn er Keld Buhl Jensen. Jeg er født og opvokset i Vejle og har arbejdet for flere større virksomheder rundt i Danmark. I forbindelse med uddannelser har jeg læst i Struer, Ålborg og Århus.
Jeg uddannet certificeret personlig træner og certificeret instruktør samt TRX certificeret træner. Min tilgang til træning udsprang i form af kronisk ledsygdom, så jeg arbejder en del ekstra med at forstå, hvad der rent faktisk sker af processer inde i kroppen både i form af træning og kosten. Så der bruges også meget tid på at læse studier/forskning for at undgå så meget “broscience” som muligt.
Inden for denne branche kommer der hele tiden nye resultater fra forskningen og mere erfaring/viden fra de dygtigste trænere i ind- og udland. Så man bliver aldrig for klog til at lære, og det gælder om at læse dagligt og følge udviklingen for at hele tiden optimere sin viden, som derefter kan overføres til klienter. Derfor bruger jeg meget tid på at konstant dygtiggøre mig, således jeg kan give mine klienter de bedst mulige forudsætninger for at opnå de ønskede resultater 😉
Jeg startede som selvstændig i 2005, da jeg altid har haft en passion for at bruge hænderne, se noget blive bygget op fra bunden og selv være drivkraften for dagens gøremål. Og lige netop som personlig træner, så er de resultater man bygger op sammen med klienter, nogle af de mest givende jeg kan opnå.

Stay strong – Buhl 😉